Alleen vandaag 50% korting & GRATIS verzenden

Voorwaarden


Op deze pagina vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden alsmede het privacy beleid van Schipperkids, onderdeel van BrenC, gevestigd te Huizen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland onder nummer 32155117.

1. Algemeen
1.1 Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.
1.2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen
Alle prijzen zijn in euro's, inclusief verzendkosten (tenzij anders aangegeven) en inclusief BTW.

3. Verzendkosten
3.1 Bestellingen versturen wij gratis binnen Nederland en België. 

4. Betaling
4.1 U kunt betalen via iDeal (Nederland), Bancontact (België), Credit Card, PayPal of middels een overschrijving via bank- of girorekening.
4.2 Betaling vooraf via bank- of girorekening: Bestellingen worden verstuurd nadat de betaling door ons is ontvangen. Dit kan tot 3 werkdagen duren. Gedurende deze dagen reserveert Schipperkids de bestelde artikelen. Mocht Schipperkids de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan worden de artikelen weer vrijgegeven voor de verkoop.
4.3 Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per email met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten.

5. Levering
5.1 Bestellingen geplaatst en betaald op werkdagen voor 12.00 uur worden diezelfde werkdag nog aangeboden bij onze vervoerder. Bestellingen geplaatst/betaald op werkdagen na 12.00 uur worden de eerstvolgende werkdag aangeboden bij onze vervoerder. De vervoerder bezorgt in de regel de eerstvolgende werkdag, mits het afleveradres binnen Nederland is.
5.2 Bestellingen geplaatst/betaald op vrijdag na 12.00 uur, zaterdag of zondag, worden op maandag aangeboden bij onze vervoerder. De vervoerder bezorgt in de regel de eerstvolgende werkdag, mits het afleveradres binnen Nederland is.
5.3 Wij streven er naar elk pakket op tijd te bezorgen, het kan echter voorkomen dat een pakket een dag later bij u wordt aangeboden. Mocht om een of andere reden aanbieden bij onze vervoerder binnen 48 uur niet mogelijk zijn, dan wordt er per email contact met u opgenomen.
5.4 Er wordt per email een bevestiging van verzending naar u verzonden.
5.5 Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is dan wordt u hier per omgaande van op de hoogte gebracht.

6. Retourneren
6.1 Schipperkids doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, neem dan contact met ons op.

Stuur nooit een pakket ongefrankeerd naar ons op. De kosten ad 14 euro nemen wij niet voor onze rekening.

7. Aansprakelijkheid
7.1 Alle producten die in het assortiment van Schipperkids zijn opgenomen voldoen aan de strenge eisen waaraan kinder- en babyartikelen moeten voldoen. Schipperkids kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Schipperkids verkochte producten.
7.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Schipperkids kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Schipperkids is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
7.3 Schipperkids is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Schipperkids zo spoedig mogelijk worden aangepast.
7.4 Schipperkids kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

8. Overmacht
Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Schipperkids in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit per email mee te delen en zonder dat Schipperkids gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven en redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

9. Vragen / klachten
Schipperkids streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen of klachten hebben over de diensten en/of producten van Schipperkids, dan wordt Schipperkids daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht.

10. Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina's mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Schipperkids.